VESELA BEBA

Sarah Jessica Parker nasmijala kćer

Devetomjesečna kćerkica holivudske glumice Sarah Jessice Parker (44) ludo se zabavljala u zajedničkom izlasku s mamom u grad. Djevojčica se osmjehivala i znatiželjno promatrala prolaznike, odmarajući u nosiljci.

Nije bilo moguće odrediti koja se od glumičinih blizanki tako neodoljivo smijala, pošto Marion i Tabitha nalikuju, a vrlo često su i identično odjevene. Slavne blizanke postale su uobičajena meta njujorških paparazza, prilikom izlazaka s roditeljima i dadiljom, a očito je da ih kamera voli.

Ovaj put su ih snimili kad je zvijezda serijala i filma “Seks i grad” došla je po sedmogodišnjeg sina Jamesa Wilkieja u školu te zatim iskoristila lijepo vrijeme kako bi prošetala s razigranom djecom njujorškim ulicama.

Glumica koja je u 13-godišnjem braku s glumcem Matthewom Broderickom (47), uspjeva izbalansirati majčinske obaveze s poslovnim rasporedom. Naime, samo par sati nakon šetnje s kćerkicom i sinom, odjurila je na promoviranje novog reality TV showa showa “Work of Art: The Next Great Artist”, čija je izvršna producentica.

Linker
15. travanj 2024 11:50