Mare Milin
KOSA BEZ GRANICA

Sanja, Jelena i Antonija - tri dive s novim frizurama

Jelena Veljača, Antonija Stupar Jurkin i Sanja Vejnović različite su po osobnosti, izgledu, boji i duljini kose ali sve tri imaju nešto zajedničko, a to je da su klijentice Zvonimira Franića, odnosno frizerskog Salona F.

Njih tri u novoj kampanji upravo i predstavljaju sve klijentice F-a. Tri dive, tri različite boje kose i tri različite duljine kose predstavljaju zaštitni znak salona F ove sezone, a to je voluminozna, sjajna kosa svih duljina. Kampanju potpisuje hvaljena Mare Milin koja je izvrsno uhvatila kreativnost i talent Salona F i ljepotu Jelene, Antonije i Sanje.

Prepričavajući dojmove sa snimanja Jelena kaže:

– Zvone i ja upoznali smo se na snimanju jedne kampanje prije nekoliko godina, kad je imao silno strpljenje za sve moje zahtjeve oko kose. Zato sam s oduševljenjem prihvatila ideju da budem zaštitno lice Salona F! Moja kosa je gusta i čupava i teško je sama mogu kontrolirati. Treba mi stalna njega a u F-u uz kavu i intimnu atmosferu ni ne primjetim da je frizura već gotova!

U kampanji Jelena Veljača prikazana je s dva različita stylinga kose koja predstavljaju voluminoznost i ženstvenost. Pletenicom se naglašava jedna doza ležernosti što u konačnici rezultira velikim seksipilom.

Linker
25. travanj 2024 07:11