PROBUĐENI TALENT

Sanja Doležal: Plešem da platim režije

P bilo je i vrijeme da u 47. godini otkrijem ženu u sebi. Već sam to nekako zaboravila – izjavila je pjevačica Sanja Doležal nakon što je sa svojim plesnim partnerom Hrvojem Kraševcom u TV showu Ples sa zvijezdama zanosno otplesala rumbu.

Jednako je bila zavodljiva i u tangu, a kad dođe red na paso doble, kaže, spremna je i za “špagu”. Ples ju je, kaže, očarao, probudio u njoj uspavane strasti, pomogao joj da pokaže emocije pred cijelom nacijom, a zadovoljna je i rezultatima svoje plesne “dijete”: dosad je izgubila sedam kilograma, a nakon pet sati svakodnevnog treniranja, počela je primjećivati i razliku u mišićima. Svaku subotu u tome je bodre suprug Nenad Šarić, kći Lea i sin Luka, tata, mama i njeni dečki iz Novih fosila, a najstarija natjecateljica ove plesne sezone čvrsto je odlučila dokazati kako žene u srednjim godinama i te kako imaju što pokazati.

Jeste li čime uvjetovali svoj nastup? – Samo sam od urednika tražila da mi za učitelja dodijeli ozbiljnijeg muškarca, da ne izgledam kao majka koja pleše sa sinom. I dobila sam Hrvoja Kraševca, koji je od mene mlađi – samo 17 godina.

Što vam je bilo najteže svladati? – Pokazati emocije. Nemam s tim problema kad je riječ o pjevanju, ali ples je nešto drugo. A Hrvoje mi je stalno govorio neka uživam u plesu. Da bih mu dokazala kako to nije baš tako jednostavno, jednom sam mu na probi odrecitirala jednu pjesmu i zamolila ga da je ponovi, da se unese u nju, da pokaže emocije i da pritom uživa. Plesačima se čini da je sve što oni rade lagano, ali vjerujte, nije.

Na što ćete potrošiti honorar od Plesa sa zvijezdama? – Upravo danas mi je stigao račun za plin. Iako je naša Vlada rekla da neće dopustiti veliko poskupljenje plina, umjesto 400 kuna, koliko smo dosad plaćali, stigao mi je račun od 1600 kuna. Pa ću stoga taj novac potrošiti na troškove života, koji su prestrašni.

Diana Šetka

Pročitali ste skraćenu verziju intervjua. Cijeli intervju sa Sanjom Doležal potražite u tjedniku Gloria (br. 828) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
26. travanj 2024 16:06