Sipa/Cropix / SIPA
NAJPLAĆENIJA GLUMICA

Sandra Bullock zasjela na mjesto Angeline Jolie

Angelina Jolie (39) prošle godine je bila najplaćenija glumica prema Forbesu odnosno zaradila je najviše novaca od svih glumica u 2013. Ove godine njeno, to jest prvo mjesto na Forbesovoj listi najplaćenijih glumica zauzela je Sandra Bullock (50).

Iako je snimila samo dva filma ove godine, jedan od njih je Gravitacija, filma Alfonsa Cuarona koji je dobio sedam Oscara i zasad zaradio 716 milijuna dolara, piše Huffington Post.

Nakon Sandre sa zarađenim 51 miiljunom, na drugom mjestu našla se mlada oskarovka Jennifer Lawrence sa zarađenih 34 milijuna dolara, na trećem mjestu je Jennfer Aniston koja je zaradila 31 milijun, slijedi ju Gwyneth Paltrow sa zarađenih 19 milijuna dolara, a peto mjesto dijele Cameron Diaz i prošlogodišnja najplaćenija glumica Angelina Jolie sa zarađenih 18 milijuna dolara.

Časopis Forbes objasnio je da je do svojih izračuna došao pomoću podataka koje su im dali agenti, odvjetnici, producenti i mnogi drugi ljudi koji rade u svijetu zabave, a iznosi zarada pojedinih zvijezda do kojih su došli odnose se na period od godine dana, od lipnja 2013. do lipnja 2014. godine.

Linker
28. travanj 2024 21:27