BLAGDANSKI OKUS?

Sandra Bullock za Božić želi kobasice sa zeljem

Nakon traumatičnog razvoda od Jesseja Jamesa (42), motociklističkog zanatlije i reality protagonista, koji ju je tijekom braka neprestano varao, Sandra Bullock (47) tješi se poslom i umalo dvogodišnjim sinom Louisom, kojega je usvojila u siječnju 2010. godine.

U šou Jaya Lena glumica je promovirala svoj novi film “Extremely Loud and Incredibly Close”, ali je najviše govorila upravo o malom Louisu. Zlatnim kipićem ovjenčana za ulogu u filmu “Priča o prvaku”, Sandra je u kalifornijski studio došla u plavoj haljini skrojenoj preko jednog ramena i bež cipelama, čemu je pridružila medaljon na ogrlici srebrnog sjaja.

– Louis je vjerojatno najbolja beba na svijetu, ali to svi roditelji kažu za svoju djecu. Mnogo je zanimljivije što je već sada zavodnik – rekla je Sandra. Mali Louis već, naime, uživa u društvu ljepšeg spola i namiguje djevojkama u prolazu.

Kada je riječ o roditeljstvu, glumica je izjavila kako se nastoji ugledati u primjer svoje pokojne majke, njemačke operne pjevačice Helge Meyer.

– Moja je majka bila stroga žena, ali s pravom. Jednostavno me nije željela vidjeti u automobilu s dečkima prije negoli navršim osamnaest godina. Znala je što se tamo događa, a ja sam to svakako željela saznati. Dopustila mi je odlazak na spoj samo dva puta, ali morala sam nazvati svakih 20 minuta. Mislim da je znala nešto što ja nisam – zaključuje Bullock.

Za svoj drugi Božić s malim Louisom Sandra se užurbano priprema, iako dječačić još ne zna što se to oko njega događa, već samo primjećuje kako odjednom uokolo sve svjetluca.

– Mislim da će već sljedeće godine znati o čemu je riječ i zahtijevati poklone – kaže glumica.

A ukoliko njoj samoj pođe za rukom doći do božićnog poklona koji silno želi, radit će se o kršenju američkih zakona. Bullock, naime, želi male njemačke kobasice, a unošenje mesa iz drugih zemalja zabranjeno je u SAD-u. Zato Sandra, otkako je 2000. godine ostala bez majke, uoči Božića alarmira svoje njemačke prijatelje, nadajući se da će nečije kobasice ipak proći kontrolu. Pritom ističe kako mesne delicije moraju biti iz Nürnberga. Uspije li u svome naumu, Sandra će ih ispržiti i poslužiti u tradicionalnoj kombinaciji – sa zeljem i krumpir-salatom.

Linker
19. travanj 2024 02:28