Splash
STIGLO DRUGO DIJETE

Sandra Bullock posvojila je djevojčicu

Slavna glumica ponovno je proširila svoju obitelj – pet godina nakon što je posvojila sina Louisa, u njihov losanđeleski dom stigla je djevojčica, piše Hello.

Sandra Bullock (51) početkom ove godine priznala je kako je uvijek sanjala o kući kojom odzvanja dječji smijeh, a sada se petogodišnjem Louisu pridružila i novorođena djevojčica, koju Sandra planira odgajati zajedno s novim dečkom, američkim fotografom Bryanom Randallom.

– Sandra je odmah na početku veze dala do znanja Bryanu da traži partnera koji će sudjelovati u odgoju njene djece – otkrio je prijatelj slavne glumice i dodao kako je Sandra već duže imala spremnu papirologiju za posvojenje, ali je čekala pravu osobu s kojom bi odgajala svoju djecu.

JLP

FOTO: JLP

– Svi znaju koliko joj je teško ponovno vjerovati nekome, ali Bryan joj je podrška, obožava ju i bit će odličan otac. Sandra kaže da je savršen – kazao je Sandrin prijatelj.

Slavna glumica bila je u braku s Jesseom Jamesom od 2005. do 2010. godine, a razveli su se nakon skandala oko njegovog preljuba.

Linker
18. travanj 2024 15:23