JLP
I SA 50 U FORMI

Sandra Bullock: Plaćaju me da izgledam dobro

Slavna glumica 26. srpnja proslavila je 50. rođendan, ali izgleda mnogo mlađe pa se mnogi pitaju u čemu je tajna.

Sandra Bullock stigla je u školu po svog sina Louisa u kratkim bijelim hlačicama i jednostavnoj crnoj majici s printom lava te pokazala da, unatoč tome što je nedavno navršila 50 godina, još uvijek izgleda odlično.

Poznata glumica često se susreće s komentarima da se u 20 godina, otkako se proslavila ulogom u filmu Brzina, minimalno promijenila i da još uvijek izgleda nevjerojatno mlado pa često naglašava da svoj izgled duguje redovitom vježbanju, aktivnom životu i zdravoj prehrani.

Sandra redovito vježba pilates i kickboxing u Los Angelesu, a kad je u Austinu većinom trči i vozi bicikl, ali slavna glumica naglasila je da nije problem ostati u formi kada ti je to posao.

– Plaćaju nas da budemo u formi kako bi izgledali dobro na filmu – izjavila je glumica, a njena osobna trenerica naglasila je da je Sandra iznimno motivirana i disciplinirana.

Ipak, iako uživa u svojoj karijeri i uspjehu, Sandri je na prvom mjestu njen sin Louis, kojeg je posvojila 2010. godine, a kojem posvećuje svaki svoj slobodan trenutak i kad može bježi sa seta samo da ga dočeka ispred škole.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
12. travanj 2024 06:48