NOVO ISKUSTVO

Sandi - prvi put u muškom zagrljaju

– Ovo je moj prvi spot bez ijedne žene. Mislim, prave žene – kaže zagrebački pjevač Sandi Cenov (45), čiji su prateći vokali na nedavnom snimanju videospota za pjesmu ‘Tvoj prijatelj’ u klubu Roko Akademija doista mogli navesti na pogrešan trag.

Jer, ‘one’ su zapravo ‘oni’: hrvatski misteri Antonio Šincek (20), Dino Bubičić (31) i Radovan Stošić (28), dok je Sandijeva djevojka u spotu – glumac Janko Popović Volarić (33).

– David Vurdelja Baby Dooks i ja ovu smo pjesmu napravili još u ožujku, no bilo je teško pronaći dobrovoljce koji će glumiti žene pa se cijela priča razvukla. Dečki su odlično odradili svoj posao i ne mislim da je njihova muškost time dovedena u pitanje. Moram zahvaliti i svojim bajkerima Rucneru, Grgi, Marijanu i Robiju, koji su prema naputku redatelja Hrvoja Serdara glumili udvarače, te supruzi Ilini koja je dečkima lijepila umjetne nokte – govori glazbenik, koji i svoju djecu uči da ne budu homofobi pa je sedmogodišnjoj kćerkici Zari, kad ga je upitala što znači biti gay, rekao da su to dvije djevojke ili dva mladića koji se vole poput mame i tate.

Linker
26. travanj 2024 01:53