GLAZBENI SHOW DALIBORA PETKA

Sandi Cenov na radiju proslavio godišnjicu braka

Poznati pjevač gostovao je u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju gdje je predstavio novu autorsku pjesmu Ne gledaj me tako i na osmu godišnjicu braka priznao da je u krevetu pravi vepar.

Sandi Cenov (45) na predstavljanju nove pjesme rekao je da vjeruje u ljubav na prvi pogled i da je početak zaljubljivanja najljepši, o čemu je i progovorio u novom singlu.

Za godišnjicu braka poznati pjevač iznenadio je suprugu:

– Bio sam danas dobar mužić. Kupio sam cvijeće i vodio suprugu na ručak – pohvalio se Sandi, a njegove tvrdnje potvrdila je supruga Ilina koja se javila u emisiju:

– Stvarno je dobar muž. U jednom smo trenutku počeli pričati i to radimo već devet godina – ispričala je Sandijeva supruga kako su započeli vezu.

Voditelj showa Dalibor Petko osmislio je zanimljiv zadatak za Cenova u kojem se slavni pjevač morao usporediti sa zvijerima u određenim situacijama:

– Na pozornici sam vuk koji umire do kraja, u borilačkim sportovima nešto između slona i nosoroga, na motoru lav kojem griva leti iza kad nema kacigu – rekao je pjevač pohvalivši se da je na skijama zmija, a za volanom pravi tigar.

Posljednje pitanje bilo je koja je zvijer u krevetu:

– A u krevetu vepar. To mi je još jedino ostalo od divljih zvijeri, ali da sam znao da će ovo pitanje biti zadnje ostavio bih si tigra za kraj – priznao je Sandi.

Pogledajte video!

Linker
20. travanj 2024 02:28