KEVIN FEDERLINE

Samohrani tata

Američki plesač i reper Kevin Federline, poznat i kao bivši suprug Britney Spears, napokon je odlučio prekinuti šutnju i ispričati svoju istinu o životu s problemati­č­nom pop-zvijezdom. Dvije godine nakon razvoda braka (koji je trajao dvije godine) “ispovjedio” se novinarima američkog časopisa People. Uz to, za naslovnicu njihova najnovijeg broja nasmiješen je pozirao sa sinovima, trogodišnjim Seanom Prestonom i dvogodišnjim Jaydenom Jamesom, nad kojima je Britney izgubila skrbništvo zbog uzimanja droge i alkohola te javnih ispada uzrokovanih psihičkim slomom. Zašto je 30-godišnji Kevin, koji iz prijašnje veze također ima dvoje djece (šestogodišnju kćer Kori i četverogodišnjeg sina Kaleba, koji žive s majkom, glumicom Shar Jackson) tek sad odlučio progovoriti? Neki tvrde da je otvorio dušu kako bi sa sebe napokon skinuo biljeg muške sponzoruše koji se oženio iz koristoljublja.

Drugi, pak, smatraju da ga je izazvala bivša supruga u nedavno prikazanom dokumentarcu “For The Records” u kojem je – prikazujući sebe kao najveću žrtvu – Kevina optužila za krah njihova braka. On je to, naravno, opovrgnuo, ali nije negirao da je bilo teško živ­jeti s osobom koju na svakom koraku prate paparazzi.

– Moja krivnja bila je što sam se previše posvetio djeci, iako nisam želio zapostaviti ni Britney. Pokušavao sam razgovarati s njom i činio sve da spasim naš brak, no ona me izbjegavala, štoviše, predala je zahtjev za razvod, a da mi to uopće nije najavila. Bio sam šokiran – otkrio je Kevin u intervjuu pod naslovom “Moj život s Britney”, dodajući kako je pjevačicu upoznao u holivudskom klubu Joseph’s i da je to bila ljubav na prvi pogled.

Toliko jaka da je pokolebala njegovu odluku da se nikad ne oženi. Trenutak vjenčanja, kaže, za njega je značio “potpunu i bezuvjetnu predaju svog života u njezine ruke”. Iako je za svađu obično potrebno dvoje, Kevin u razgovoru za People nije ničime pokazao da se i on osjeća djelomično odgovornim za raspad njihova braka. Napro­tiv, za sebe smatra da je bio savršen suprug i otac. Ni­je se, kaže, oženio zbog novca niti je ikad namjeravao iskoristiti popularnost i utjecaj svoje supruge da bi lakše ostvario repersku karijeru. Isto tako, nikad mu nije palo na pamet da od Britney traži novac u zamjenu za skrbništvo nad sinovima.

Želim joj sve najbolje

– Kad je pokrenut razvod, prvo sam upitao odvjetnika: “Hoću li ikad više vidjeti svoju djecu?”. Cijelo vrijeme sam strahovao da će Britney iskoristiti svoju moć kako bi mi oduzela to pravo – ispričao je Kevin, koji je, istina, nastojao biti korektan prema bivšoj supruzi i ne blatiti je javno. Čak ni kad je za to imao razloga. Svi se, naime, sjećaju kad se u siječnju, dok su dečki bili kod nje u “posjetima i druženju”, s Jaydenom zaključala u kupaonicu i odbila sinove vratiti Kevinu. Kuća je tada bila pod opsadom policije i novinara, a na pitanje kako se osjećao, te što je pomislio kad su Britney odvodili na psihijatriju,odgovorio je vrlo pomirljivo. – Bila je to najteža noć u mom životu. Bio sam za­brinut za Britney jer je ona majka moje djece, i jer mi je do nje stalo.

Nisam više zaljubljen u nju, ali želim joj sve najbolje, da ozdravi i da radi ono što voli – ustvrdio je Ke­vin Federline, dodajući kako mu je drago što Britney danas viđa djecu i provodi s njima kvalitetno vrijeme. No, ne pada mu na pamet odreći se skrbništva nad sinovima koji se, ako je suditi prema idiličnim obiteljskim fotografijama u Peopleu, navikavaju na život bez majke.

Damir Leljak

Linker
27. travanj 2024 22:21