DAR ČITATELJIMA

Samo u Gloriji: Božićni bonovi za 30% popusta

Ususret blagdanima i u suradnji s poslovnim partnerima, Gloria svoje vjerne čitatelje daruje s 24 poklonbona atraktivnih robnih marki za 30 posto jeftiniju kupnju. Stoga pokušajte zaboraviti na svakodnevne brige i prošećite se po shopping centrima Westgate, Avenue Mall, City Center one, King Cross, novootvorenoj Areni ili ostalim trgovinama koje su navedene na Glorijinim poklon-bonovima i uvjerite se da vam Božić i Nova godina mogu biti bezbrižniji i ljepši.

Možda ćete pronaći haljinu u kojoj ćete dočekati 2011. ili, zahvaljujući popustu, kupite čizme, kaput i torbu koje ste dugo gledali. Ili pronađete samo detalj – atraktivnu kuglicu za bor, srebrnu snježnu pahulju, kristalni svijećnjak i lijep stolnjak – koji će unijeti dodatnu toplinu u vaš dom. A ne zaboravite na obitelj i prijatelje. Iako su vremena teška, neku sitnicu za najdraže uz ovako povoljne cijene svakako si možete priuštiti.

Da bismo vam olakšali kupnju, izdvojili smo ponešto iz tog bogatog blagdanskog izloga, a ostalo ćete sami otkriti uživajući u povoljnom kupovanju od 25. studenoga do 5. prosinca. Vi to zaslužujete, a Gloria vam to od srca daruje.

POGLEDAJTE BLAGDANSKI IZBOR

Linker
26. travanj 2024 09:13