Damir Krajac / CROPIX
INTERVJU

Samo kćerkica Petra me može namamiti u more

Splitski vaterpolist i igrač riječkog Primorja, rođen prije 27 godina, potpuno se oporavio od ozljede koljena te predvodi našu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u ruskom Kazanju, u lovu na jedinu zlatnu medalju s velikih natjecanja koja mu još nedostaje u kolekciji.

Tko vas od obitelji prati u Rusiju?

– Nitko. Čak je i supruga ovaj put ostala kod kuće jer joj Kazanj nije turistički zanimljiv, pa će s kćerkicom radije uživati na Jadranu. No već sad se sprema za Olimpijske igre u Rio de Janeiru iduće godine.

Je li vam gušt kupati se u moru?

– Ne, uopće. Iz dubokog hlada u more me može namamiti jedino dvogodišnja kćerkica Petra, jer inače ne znam što bih sa sobom u vodi – niti mi se kupa, niti pliva, niti igra s loptom… Jedini pravi morski gušt mi je picigin kad se skupi dobra ekipa.

Što očekuje od Svjetskog prvenstva u Rusiji, gdje čuva trofeje, kako je kćerkici odabrao ime i druge detalje pročitajte u novom broju Glorije koji je u prodaji od 30. srpnja.

Još ovaj tjedan u prodaji su Gloria gumene japanke iz ekskluzivne ljetne edicije, dostupne u četiri boje za 59,90 kn, uz magazin Gloria.

Razgovarao Kruno Petrinović

Linker
25. travanj 2024 00:19