OČI & TREPAVICE

Samo jednom kapljicom protiv starenja kože

Liftactiv serum 10 za oči & trepavice je inovacija Laboratorija Vichy s trenutnim učinkom liftinga koji pomlađuje cjelokupno područje oko očiju­

Oči isijavaju mladolikošću

Protiv starenja je danas dostupan velik broj proizvoda koji su često premalo učinkoviti za predio oko očiju koji je iznimno tanak, osjetljiv te najprije pokazuje znakove starenja. S godinama je pogled sve zatvoreniji, javljaju se bore, podočnjaci, podbuhlost, starenje trepavica, a koža gubi elastičnost i sjaj. Zbog prozračne i nježne teksture epidermisa i dermisa kapaka podočnjaci i vrećice ispod očiju postaju vidljivi i trajni.

Mladost očiju od sada u serumu Liftactiv serum 10 za oči & trepavice prvi je serum za cjelokupni predio oko očiju koji uklanja sve znakove starenja. Nova patentirana inovacija Laboratorija Vichy jača trepavice pomoću:

– ramnoze (prirodni šećer koji djeluje na sloj kože »derm source« koji je glavni izvor mladolikog izgleda kože) – ceramida (sastojci ključni za kapke i trepavice zbog svojih protuupalnih, hidratantnih i obnavljajućih svojstava) – blistavih mikročestica (Laboratoriji Vichy su odabrali mikročestice obložene bisernim sjajem za naglašenije oči)

Liftactiv serum 10 za oči & trepavice djeluje već od prve kapljice i primjeren je i za osjetljive oči. Trepavice su naizgled jače*, a pogled otvoreniji za 42 posto.**.

Idealna tekstura U usporedbi s kremama i drugim teksturama Liftactiv serum 10 za oči & trepavice je lagan, hidratantan, brzo se upija i ne ostavlja tragove što ga čini odličnom podlogom za šminku poput maskare i sjenila.

Proizvod je primjeren za osjetljivu kožu jer ne sadrži parabene, hipoalergen je i obogaćen termalnom vodom Vichy koja kožu smiruje i jača. Visoka koncentracija aktivnih sastojaka nudi trenutačni učinak i vrlo dobru reakciju kože na proizvod, a pH-vrijednost jamči stopostotnu toleranciju bez ikakve iritacije očiju.

Vichy poklanja 10 proizvoda Liftactiv Serum 10 za oči & trepavice Uvjerite se u učinkovitost novog proizvoda Liftactiv Serum 10 oči & trepavice – uz malo sreće Vam ga poklanjamo! Osvojite inovaciju na području njege kože lica i mladolikog izgleda. ŽELIM SUDJELOVATI

* Ocjena stručnjaka, 41 osoba, nakon mjesec dana. Prosječno poboljšanje rezultata. ** Samoocjenjivanje 128 žena.

Linker
25. travanj 2024 01:01