Sipa/cropix
NAPOKON SRETNA

Salma Hayek: Napokon živim život svojih snova

Slavna glumica u ispovijesti za magazin Marie Claire otkrila je da nikada nije bila zadovoljnija svojim izgledom i životom kao što je sada na pragu 50-ih.

– U djetinjstvu su me stalno zezali jer sam bila niska i mršava. Nikada nisam smatrala da sam lijepa, a tek na fakultetu sam dobila samopouzdanje jer su dečki pokazivali da vole moju osobnost – priznala je Salma Hayek (48), američka glumica meksičkih korijena, koja je, kako sama kaže, na početku karijere dobivala samo seksi uloge.

– Željela sam da vide da nisam samo seksi. I djelomično sam zbog toga prihvatila ulogu u filmu Frida u kojem sam glumila Fridu Kahlo koja nije smatrana lijepom – izjavila je poznata glumica.

Salma priznaje da joj se sada čini da napokon živi život kakav je sanjala kada je tek stigla u Hollywood.

– Radim s odličnim redateljima, snimam različite filmove i dobivam uloge jer ljudi vjeruju u mene kao glumicu. Naučila sam da treba biti strpljiv, ali istovremeno težiti višoj razini – zaključila je slavna glumica.

Lijepa 48-godišnja glumica nedavno je svoje obožavatelje iznenadila videom na Instagramu u kojem jede neobičnu poslasticu – cvrčka. Salma je prije pet godina otkrila da voli jesti kukce, a omiljeni su joj prženi mravi i crvi.

Cricket eating #oaxaca#samihayek@hayekstudio

A video posted by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Apr 18, 2015 at 2:06pm PDT

Linker
20. travanj 2024 01:13