ŽIVOT UDVOJE

Salma Hayek: Mislila sam da se brak trpi zbog djece

Holivudska zvijezda meksičkog podrijetla Salma Hayek (46) danas ima sve – uspješnu karijeru te sretan brak i obitelj, no prije no što je postala supruga i majka mislila je kako je nemoguće biti sretan u braku.

– Mislila sam da brak ne funkcionira – priznala je u razgovoru za listopadski broj časopisa More: Mislila sam da su svi oni koji su u braku zapravo nesretni te da je brak nešto što trpe zbog djece.

No,otkad je, na Valentinovo 2009., izrekla ‘da’ francuskom milijarderu Francoisu-Henriju Pinaultu , promijenila je mišljenje.

– Uživam u tome što imam nekoga uz koga mogu biti slaba. Ako se bojim ili sam nesigurna, imam nekoga s kime mogu pričati o tome,tko će me ohrabriti. Kod nas nema borbe za moć. Ne smeta mi raditi mu usluge jer on čini puno i za mene – otvorila je srce meksička glumica.

Ne samo da nije nesretna otkad je u braku nego joj sve ide bolje:- Imam majstora u donošenju odluka uza se, naravno da mi i život i karijera ide bolje!

Salma Hayek predana je majka njihovoj petogodišnjoj kćerkici Valentini, no kaže kako se uvijek trudi pronaći vremena koje će provoditi samo sa suprugom.

Linker
26. travanj 2024 00:11