Sipa/Cropix
NA ODUŠEVLJENJE OBOŽAVATELJICA

S obožavateljima podijelio telefonski broj Adama Levinea

Frontmen benda Maroon 5 našao se u neprilici nakon što je njegov kolega iz showa The Voice podijelio njegov broj mobitela sa svojim obožavateljima.

Blake Shelton (37) odlučio se našaliti s Adamom Levineom (35) tako što je njegov broj mobitela objavio na Twitteru. Američki country pjevač najprije je samo zaprijetio da će njegov privatni broj podijeliti s javnošću no Adam nije vjerovao da bi mu dugogodišnji kolega iz showa to mogao učiniti, ali se očito prevario.

Odmah nakon objave broja pjevaču grupe Maroon 5 mobitel nije prestajao zvoniti s obzirom da su se mnoge obožavateljice ponadale da će uspjeti barem nakratko porazgovarati s najseksi muškarcem na svijetu 2013. prema izboru časopisa People.

Ipak, Blake je kasnije požalio zbog svoje odluke te je neko kratko vrijeme čak i odgovarao na pozive upućene slavnom pjevaču. Mobilni telefon je uskoro nakon toga bio isključen, a popularni pjevač već planira slatku osvetu.

Blake Shelton i Adam Levine surađuju u showu The Voice u kojem su već nekoliko sezona u ulozi mentora, a njihove međusobne spačke zabavljaju vjerne gledatelje.

Sipa/Cropix

FOTO:Sipa/Cropix

Linker
22. travanj 2024 04:20