Instagram/Kim kardashian
PARTY KOJI SE NE PROPUŠTA

S DJEDOM BOŽIĆNJAKOM Prvi izlazak Kim Kardashian nakon poroda

Reality zvijezda vratila se pred objektive manje od mjesec dana od rođenja drugog djeteta – Kim Kardashian sa svojim je obožavateljima podijelila fotografije s božićnog partyja na kojima ponosno pozira uz supruga Kanyea Westa, kćer North i Djeda Božićnjaka.

Kris Jenner svake godine priredi glamuroznu božićnu zabavu koju nitko ne želi propustiti pa tako nije ni Kim kojoj je to bio prvi izlazak od rođenja sina Sainta.

– Najdraže su mi njene božićne zabave. Vodila je računa o svakom detalju, a božićna noć je bila prekrasna i sretna sam što sam Božić dočekala okružena obitelji i prijateljima. North je bila presretna jer smo imali i soba u dvorištu, a imala je priliku upoznati i Djeda Božićnjaka – otkrila je Kim, koja od rođenja drugog djeteta svojoj kćeri North (2) želi ostvariti svaku želju pa su tako na božićnom partyju bile potpuno usklađene.

Christmas Eve 2015. I put up tons of pics on my app! Xoxo

Fotografiju objavljuje Kim Kardashian West (@kimkardashian) Pro 28, 2015 u 1:00 PST

Obitelj Kardashian – Jenner svake godine šalje i božićnu čestitku, a ove godine krasili su je najmlađi članovi obitelji. Malenoj North pridružili su se Mason, Penelope i Reign, djeca Kourtney Kardashian.

CHRISTMAS CARD 2015: ALL YOU NEED IS LOVE Fotografiju objavljuje Kim Kardashian West (@kimkardashian) Pro 23, 2015 u 1:09 PST

Linker
20. travanj 2024 05:55