Sipa/Cropix
ZALJUBLJENI GLUMAC

Ryan Gosling napokon progovorio o partnerici Evi Mendes

Kanadski glumac koji s kolegicom Evom Mendes (41) ima jednogodišnju kći Esmeraldu i koji je poznat po tome što svoju privatnost ‘čuva kao zmija noge’ i gotovo nikad ne govori o privatnom životu napokon je progovorio o svojoj životnoj partnerici i njihovoj djevojčici.

Za magazin Hello Ryan Gosling (35) izjavio je kako je siguran da je svoj život vezao uz pravu osobu, misleći pritom na svoju partnericu. Na pitanje koje su to kvalitete koje traži u ženi glumac je kratko i jasno odgovorio:

– Od žene tražim samo da je Eva Mendes. Ništa osim toga ne trebam – i oduševio svojom romantičnom gestom.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Glumački par zajedno je od 2011., ali rijetko ih se moglo zajedno vidjeti u javnosti, a i Evinu trudnoću su skrivali do 7. mjeseca kada su je paparazzi razotkrili.

Baš zato što tako ljubomorno čuvaju svoju privatnost od medija, predstavnici sedme sile već su ih stoput rastavljali i sastavljali te pisali o problemima u njihovoj vezi. Kao razlozi njihovih svađa spominjali su se Evin problem s ovisnošću o alkoholu od koje se liječila, ljubomora te Ryanov bliski odnos s bivšom djevojkom Rachel McAdams s kojojm je glumio u legendarnom filmu Bilježnica.

No ovom izjavom o majci svoje kćeri glumac je dao do znanja da je s njima sve u redu, a govorio je i kako se jako raduju Božiću sa svojom mezimicom. Ryan je rekao i kako roditeljstvo ne doživljava kao nuklearnu fiziku, već kao nešto posve normalno i prirodno te da mu biti otac ne pala nimalo teško.

Linker
25. travanj 2024 15:06