STAZA SLAVNIH

Russell Crowe tek sad osjeća da vrijedi

Australski glumac Russell Crowe uz nekoliko nominacija i osvojenog Oscara za najbolju mušku ulogu u filmu “Gladijator” te nekoliko osvojenih nagrada Bafta i Zlatni globus, i dalje nije bio siguran u vlastitu vrijednost.

U ponedjeljak je svoja filmska dostignuća označio i zvijezdom na holivudskoj Stazi slavnih. Iako je priznat od svojih kolega, tvrdoglavi glumac nije primio zvijezdu olako, već je smatrao da je treba zaslužiti mukotrpnim i predanim radom. U više navrata čak je i odbijao tu počast ali pošto su se zaredale glavne uloge u filmovima “Body of Lies”, “State of Play” i “Robin Hood”, 46-godišnji glumac konačno je odahnuo i mirne duše došao na otkrivanje svoje zvijezde.

Russell, njegova supruga, američka pjevačica Danielle Spencer i njihova dva sina, Tennyson i Charles, doletjeli su iz Australije na ceremoniju, gdje su susreli glumčeve bivše kolege. TV voditelj Jay Leno , redatelj Ron Howard , producent Brian Glazer i glumac Sam Worthington , zvijezda filma “Avatar”, pojavili su se na polaganju zvijezde, koja je smještena nedaleko od Croweova idola, kultnog glumca Marlona Branda .

– Moja zvijezda položena je do zvijezde Sir Anthonyja Hopkinsa, a to nije loše mjesto. Lijep komad nekretnine. Hvala svima na ovoj časti, vječno ću biti zahvalan na tome – pohvalio se Crowe pred okupljenima.

Otkrivanje zvijezde na Stazi slavnih došlo je samo mjesec dana prije premijere njegova zadnjeg filma “Robin Hood”, planirane na festivalu u Cannesu.

Linker
29. travanj 2024 00:12