Splash
DALEKO OD DJECE

Romantičan izlazak Brucea Willisa i njegove 23 godine mlađe supruge

Slavni glumac i njegova supruga uživali su u rijetkom večernjem izlasku bez svoje dvije kćeri – dvogodišnje Mabel Ray Willis i sedmomjesečne Evelyn Penn Willis.

Bruce Willis (59) i Emma Heming-Willis (36) izgledali su sretno u šetnji New Yorkom priuštivši si rijedak romantičan izlazak u kojem su uživali unatoč hladnoći.

Splash

FOTO: Splash

Ponosni i predani roditelji rijetko svoje dvije kćeri ostavljaju sa dadiljom, ali ovog puta odlučili su jednu večer posvetiti sebi i iskoristiti vrijeme za romantičnu večeru i šetnju blagdanskim New Yorkom.

Zvijezda akcijskih filmova i njegova 23 godine mlađa supruga uživaju u roditeljskog ulozi, a Bruce je otkrio i da se sada više predaje ulozi oca.

– Sretniji sam nego ikad prije. Mislim da sam otvoreniji i da se više predajem ulozi oca sada, nego što sam to činio sa starijim kćerima – izjavio je Bruce te dodao kako više pažnje obraća na sitnice te cijeni tu ulogu više nego prije, kada mu je karijera bila najvažnija.

Osim Mabel i Evelyn, Bruce ima i tri odrasle kćeri Rumer (26), Scout (23) i Tallulah (20) s bivšom suprugom Demi Moore (52).

Linker
21. travanj 2024 15:21