Maja Jurović
U NOVOJ GLORIJI

Rokersko vjenčanje Vesne Ravenšćak: Nisam ni slutila da će mi ovaj Božić biti najsretniji

Prošli Božić zagrebačka glumica oporavljala se od transplantacije koštane srži, a ovaj je najsretnija na svijetu: nakon tri i pol godine veze udala se za čovjeka koji je bio uz nju u naježim trenucima pa vjeruje da su pred njima samo sretni dani.

Vjenčanje zagrebačke glumice Vesne Ravenšćak (40) i veterinarskog tehničara Stjepana Lozića (32), koji su prošle subote izrekli bračne zavjete u Crkvi sv. Marka, bilo je, u punom smislu te riječi – slavljenje života.

Glumica koja je u rujnu 2013. oboljela od akutne limfoblastične leukemije, te ozdravila zahvaljujući transplantaciji koštane srži u ožujku iduće godine, ostvarila je životni san – udala se za čovjeka svog života u dugoj bijeloj vjenčanici i kožnatoj rokerskoj jakni upotpunjenoj bijelim “starkama”.

Ekskluzivne fotografije i sve detalje o rokerskom vjenčanju, na kojem je jedino prstenje bilo klasično, donosi vam nova Glorija koja je u prodaji od 24. prosinca.

U novom broju Glorije darujemo vam i stolni kalendar za 2016. godinu ukrašen fotografijom keramičkog srca koje su izradili korisnici Centra za odgoj i obrazovanje Lug.

Napisala Kristinka Šćavina

Linker
28. travanj 2024 14:06