TOBEY MAGUIRE

Roda dolazi na proljeće

Svi smo ganuti kad slušamo Ruby kako neprestano pjevuši pjesmicu o rodi ko­ja dolazi na proljeće – kažu Tobey Maguire (33) i njegova dvije godine mlađa supruga Jennifer Meyer za svoju dvogodišnju kćer Ruby Sweet­heart. Gla­snogovornica holivudskog pa­ra potvrdila je, naime, da će na proljeće ponovno postati roditelji te otkrila kako i njihova kći s nestrpljenjem očekuje prinovu.

Zvijezda filmova “Spiderman” i dizajnerica nakita upo­znali su se 2003., na setu filma “Seabiscuit”, u kojem je on glumio, a ona je došla posjetiti oca Rona Meyera, šefa filmskog studija Universal. Od tog slučajnoj susreta više se nisu razdvajali: prije dvije godine dobili su kćerkicu, a lani su se u tajnosti vjenčali na Havajima. Mladoženji je kum bio njegov dugogodišnji prijatelj, glumac Leonardo DiCaprio.

– Moj život se stubokom promijenio kad sam prvi put postao tata. Ništa više nije kao prije. I to je genijalno! Ruby je postala centar mojeg svijeta, njezin smiješak oboji mi svaki dan – priznao je nakon rođenja kćerkice u talk-showu Davida Lettermana te objasnio da je djevojčica svoje srednje ime, Sweetheart, dobila po njegovoj supruzi.

Tako ju je, naime, u djetinjstvu zvala baka koja je preminula nekoliko mjeseci prije rođenja unučice. Iako će s dvoje male djece imati pune ruke posla, Maguire zasada ne kani usporiti karijeru. Dapače, možda će producirati filmsku adaptaciju “Robotecha”, a potpisao je i ugovor za četvrti nastavak “Spidermana”, ali s klauzulom prema kojoj će u rana jutra i kasne večeri – biti slobodan, kako bi mogao biti s obitelji.

Silvija Glavić Stocca

Linker
03. svibanj 2024 13:26