GUŽVA NA COACHELLI

Rockerski tulum sa zvijezdama

Od petka do nedjelje u Indiu u Kaliforniji održan je prestižni indie glazbeni festival Coachella Music and Arts Festival na kojem su nastupale brojne zvijezde: Thom Yorke, La Roux, Deerhunter, Gorillaz, Grizzly Bear, Spoon, Imogen Heap, Hockey

Festival je dnevno privlačio čak 75 tisuća posjetitelja, a među njima su bili i brojni holivudski celebrityji, koji su došli djelomice zbog uživanja u glazbi i raznolikim koktelima nuđenim na štandovima, ali i kako bi bili viđeni. Njihove odjevne kombinacije, pomno dotjerane do detalja, s laganom primjesom ležernosti primjerene promatranju koncerata na otvorenom, govore tome u prilog. Paris Hilton , Agyness Deyn , Melanie Griffith , Kate Bosworth , Katy Perry , Jay-Z , Beyonce , John Mayer , Mischa Barton i Alessandra Ambrosio samo su neke od zvijezda koje su se pojavile na najvećem glazbenom događaju sezone.

Poseban interes pobudila je 52-godišnja glumačka diva Melanie Griffith, koja je dokazala da nikad nije prekasno za odlazak na koncerte omiljenih bendova.

Bogata partijanerica Paris Hilton suočila se, pak, s “velikim” problemom. Naime, nakon cjelodnevnog tulumarenja shvatila je da nema prijevoz do hotela. Snašla se žicajući prijevoz u golf buggyju, koji je, iako daleko od luksuznog Bentleyja na koji je nasljednica naviknuta, ipak osigurao njoj, njenoj sestri Nicky i njezinom dečku Davidu Katzenbergu te njihovom obiteljskom prijatelju Brandonu Davisu, siguran prijevoz od hotela.

Linker
23. travanj 2024 15:53