Sipa/Cropix
SADA OTKRIO I JAVNOSTI

Robin Thicke: Ženi sam sve priznao i zato me ostavila

Nakon što je priznao kako je lagao i kako nije sudjelovao u nastanku pjesme Blurred Lines koja ga je vinula u orbitu slave, Robin Thicke rekao je kako je to priznao i svojoj ženi te da ga je zbog toga ostavila.

Robin Thicke (37) rekao je kako u biti uopće nije sudjelovao u stvaranju pjesme koja je kasnije postala globalni hit jer je bio pijan i drogiran. Pjevač je ispričao i kako zadnjih godinu dana nijedan intervju nije dao trijezan te priznao svoje probleme s ovisnošću.

Zbog svega toga ga je, kaže, žena ostavila. Robin je Paulu Patton (38) s kojom je u vezi proveo 20 godina od kojih osam u braku javno molio da ga ne ostavlja, no ona je bila neumoljiva. Sada se zna i razlog rastanka para koji ima četvreogodišnjeg sina Juliana.

Foto: Sipa/Cropix

Robin Thicke i Pharell Williams u sudskom su sporu s obitelji Marvina Gayea koji tvrde da su plagirali njegovu opjesmu iz 1977. Got To Give It up.

Thicke je sada priznao kako nije imao ništa s pisanjem pjesme te kako si je zasluge pripisivao iz čiste ljubomore:

– Nakon što sam izdao šest albuma za koje sam sam napisao pjesme i producirao ih, proslavio sam se pjesmom koja nije moja – jednostavno sam želio neko priznanje – ispričao je pjevač.

Za udio koji dobiva od zarade pjesme Thicke kaže da je Pharellova darežljivost i da dobiva puno više no što zaslužuje.

Pratite nas i na Facebooku!

Linker
22. rujan 2023 05:59