STIŽE PRINOVA

Robert Pauletić očekuje peto dijete

Dok je u bajkovitom ambijentu vrta Galerije Ivana Meštrovića na splitskim Mejama čekao da mu se uz taktove pjesme “Da te mogu pismom zvati” pridruži njegova mladenka, kviz-majstor i putopisac Robert Pauletić (45) nije mogao skriti uzbuđenje. Široko se smješkao i ogledao oko sebe, a kad je 25-godišnja Splićanka Mia Kapetanović napokon stigla u pratnji svog oca Drage, uhvatio ju je nježno za ruku i poveo do stola gdje ih je čekala matičarka.

I samo što je čuo pitanje uzima li Miju za svoju suprugu, kao iz topa je ispalio “da”, na što se 150 uzvanika, među kojima su bili mnogi poznati umjetnici, sportaši i poduzetnici, od srca nasmijalo. Za ulazak u brak odabrali su 2. srpnja, jer im je srpanj sretan mjesec, a bilo im je i simpatično kad su poslije doznali da su odabrali isti datum za vjenčanje kao i knez Albert od Monaka . Robert je Miju zaprosio u romantičnom mjestu Blois na rijeci Loirei, južno od Pariza.

– Na putovanju u Pariz začeto je i naše dijete koje će se roditi potkraj prosinca. Ja priželjkujem curicu, a Mia sinčića – kaže Robert Pauletić koji je svoju suprugu prvi put ugledao prije dvije godine, u kasno ljeto, u jednoj trgovini. Toliko se zbunio da mu je na blagajni ispalo iz ruku i popadalo po podu sve što je kupio. Drugi put su se opet slučajno sreli na bazenu Jadrana, a zajedno su od veljače prošle godine.

Oboje iza sebe imaju jedan brak i po jedno ­dijete iz tih brakova, a Robert Pauletić i 14-godišnju vezu u kojoj je dobio još troje djece.­

Dolores Tolić

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 861) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
12. travanj 2024 07:59