ZLOČESTI DEČKO

Robert Pattinson: Samo sam joj rekao da se skine

Uoči histerije oko premijere filma “Mladi mjesec”, nastavka uspješnice “Sumrak”, engleski glumac Robert Pattinson (23) nastupio je u showu Ellen DeGeneres te otkrio kako ni sam nije bio svjestan koliko su moćne njegove riječi.

– Incident se dogodio tijekom potpisivanja autograma. Bio sam okružen s petsto obožavateljica i imao sam otprilike desetak sekundi da popričam sa svakom. Već sam se umorio od generičkog pitanja i pozdrava: “Hej, kako si?”, pa kad me jedna od njih upitala kako može zadobiti moju pažnju, našalio sam se i odgovorio joj da samo treba skinuti odjeću – prepričao je glumac proslavljen ulogom vampira Edwarda Cullena. Zaluđena obožavateljica odmah je počela frenetično skidati odjeću, pa su je članovi osiguranja morali prisilno odnijeti iz prostorije.

– Nikad se nisam osjećao gore – skrušeno je priznao glumac koji nije očekivao takvu reakciju.

U nastavku intervjua otkrio je kako se prvi put u životu osjeća zadovoljno svojim fizičkim izgledom, a vjerni fanovi filma mogu osmotriti njegov nabildani i obnaženi torzo u nadolazećem filmu. Iako je tijelo dotjerao do savršenstva redovitim posjetama i vježbanjima u teretani, i dalje tvrdi da je jako sramežljiv što se tiče novih uloga i potpunog razodijevanja ispred kamera.

– Nisam siguran da bih se mogao pojaviti potpuno gol. Ah, možda, vidjet ćemo. To je definitivno riskantno – zaključio je Pattinson.

Linker
02. svibanj 2024 16:58