ARHIVA
OSJEĆA SE ŽIVLJI

Robert Kurbaša priznao da ga je očinstvo promijenilo

Život 36-godišnjeg spliskog glumca sa zagrebačkom adresom u posljednjih godinu, dvije prilično se izmijenio. U srpnju je s osam godina mlađom Kristinom postao otac malog, preslatkog slinavca, pauzirao je od sapunica (imao je uloge u osam soap projekta), s kolegicom Doris Pinčić upustio u poduzetničke vode, otvorivši u rujnu prošle godine Zabavno-edukativni centar Kupid i odvažio se ući u HTV-ov show “Zvijezde pjevaju”, piše Jutarnji.hr.

No, najveća i najznačajnija promjena u životu Roberta Kurbaše svakako je bila očinstvo, priznao je i sam glumac u intervju za Studio Jutarnjeg lista:

– Dijete je jedan dodatni motor, a s druge strane, na emotivnoj vas razini toliko prodrma, odjednom se osjećate mnogo življi – ispričao je mladi tata te dodao kako je njegova supruga s devetomjesečnim Marko Ilijom 24 sata te da smatra da je to presudno kako bi stvorili zdravog i sretnog pojedinca:

– Mislim da je, u ovom društvu i vremenu u kojem živimo, dobro da jedan roditelj bude barem do treće godine stalno s dijetetom. Nažalost, ne mogu si svi to priuštiti, ali neki ljudi zaista mogu na drugi način posložiti svoje prioritete. Možda voziti neki manje dobar auto , imati jedno putovanje manje tijekom godine – zaključio je popularni glumac svoje razmišljanje o roditeljstvu.

Linker
26. travanj 2024 11:27