LIJEPE VIJESTI

Robert Konjić će postati tata

Osim spektakularnog rublja i prekrasnih djevojaka koje su ga prezentirale prošli tjedan u New Yorku, na reviji modne kuće Victoria’s Secret, zvijezda večeri bila je i 31-godišnja art direktorica Julia Restoin Roitfeld. “It girl” svjetske modne scene, na kojoj se etablirala zahvaljujući utjecajnoj mami, donedavnoj urednici francuskog Voguea Carine Roitfeld, te je večeri objavila da je trudna.

Čestitke, uzvici oduševljenja, komentari da će dijete sigurno biti lijepo i pametno – i na mamu i na tatu… Jer, budući tata je jednako zgodan i uspješan poput atraktivne brinete Carine, a to je švedski maneken hrvatskog podrijetla Robert Konjić (37). Par, koji je u vezi tri godine, sretnu je vijest proslavio na ve­­čeri s Julijinim roditeljima, tatom Christianom Restoi­nom i mamom Carine, koja je boravak u New Yorku iskoristila i za promociju svoje knjige “Irreverent”, i to u knjižari svog prijatelja dizajnera Marca Jacobsa.

Marijana Marinović

­Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst o najljepšim danima Julie Restoin Roitfeld i Roberta Konjića ­pročitajte u tiskanom broju Glorije (br. 880) ili se pretplatite na PDF izdanje ­

Linker
15. travanj 2024 22:28