JOŠ JEDAN SIN

Robert Downey, Jr. po drugi put postao otac

Američki glumac Robert Downey, Jr. (46), trenutno prepoznatljiv kao Sherlock Holmes iz filmova Guyja Ritchieja , postao je otac sina Extona Eliasa, kojeg mu je jučer podarila supruga, producentica Susan Downey (38). Exton je prvo dijete para koji se vjenčao 2005. godine po židovskom obredu, a Robert već ima sina Indija (18) iz prvog braka s pjevačicom i glumicom Deborah Falconer.

Zdrava beba rođena je u Los Angelesu bez komplikacija i teži nešto više od tri kilograma, a dugačka je 51 centimetar.

Glumac proslavljen ulogama u “Iron Manu”, “Zodiacu”, “Chaplinu”, “Rođenim ubojicama”, “Replikantu”, “Air Americi” i drugim uspješnicama, prije dva mjeseca u intervjuu Jayu Lenu prividno je slučajno otkrio spol djeteta, a trudnu je suprugu poveo i na premijeru drugog nastavka “Sherlocka Holmesa”, gdje se, blažen od sreće, od nje nije odvajao.

Sretno dočekani Exton ime je najvjerojatnije dobio po gradu u Pennsylvaniji, slično kao i prvi Robertov sin Indio, nazvan prema mjestu u južnoj Kaliforniji. Dječak bi u školi mogao, doduše, imati problema s nadimkom, jer “Ex”, koje se samo od sebe nameće, u engleskom konotira bivše ljubavne i bračne partnere, ali to sretne roditelje u ovom trenutku najmanje brine.

“Iron Man” i Susan Downey, rođena Levin, upoznali su se 2003. godine na snimanju filma “Gothika”, kada se glumac još borio s ovisnostima o drogama i alkoholu, od čega se izliječio i uz njenu pomoć. Sljedeće godine i zakonski je okončao svoj prvi brak koji je trajao od 1992., premda ga je Deborah Falconer napustila još 2001. godine.

Linker
10. lipanj 2024 17:15