VRLO JEDNOSTAVNO

Robbie Williams otkrio tajnu uspješne veze

Prošla godina bila je značajna za britanskog pjevača Robbiea Williamsa (35): označila je njegov povratak na britansku glazbenu scenu te također učvrstila njegovu vezu s tursko-američkom glumicom Aydom Field (30) s kojom je u vezi od siječnja 2007.

Bivši član popularne teen grupe Take That i pjevač hitova “Angels”, “And trough it all”, “Tripping” otkrio je u jednom britanskom tabloidu tajnu uspjeha njihova odnosa.

– Nikada se ne svađamo i nema živciranja. Jednostavno nema razloga za živciranje. Nikada se ne prepiremo, jednostavno se jako dobro zabavljamo i nasmijavamo jedno drugoga. Jako smo dobar tim – objasnio je pjevač te nastavio opisivati kako je sve jednostavno kad se ljudi nađu na istoj valnoj duljini.

– Ja se sviđam njoj i ona meni. Vjerujem joj u potpunosti a ona ne pokazuje nikakvo oduševljenje cijelom glazbenom mašinerijom u kojoj bi nekome, po svim pravilima, trebao imponirati! Ja sam ionako prilično cool momak, bez obzira na slavu. To je vrlo jednostavno – našalio se Williams, koji je prošli mjesec tijekom gostovanja u australijskoj radijskoj emisiji izjavio da je već spreman osnovati obitelj.

Linker
28. travanj 2024 04:44