TWITTER
SRETNE VIJESTI

Robbie Williams euforičnim plesom dočekao rođenje sina

I dok brojne zvijezde s obožavateljima rado dijele fotografije svoje novorođenčadi unutar nekoliko sati nakon rođenja, Robbie Williams (40) otišao je korak dalje i sa svojim fanovima podijelio niz videa i fotografija na kojima zabavlja suprugu Aydu Field (35) te kojima prikazuje dugotrajan proces rađanja i konačan dolazak njihovog djeteta na svijet.

Bračni par tako je uz veliku podršku obožavatelja na društvenim mrežama dočekao sina. Nakon niza smiješnih situacija koje su ovjekovječene kamerom, Robbie je sjeo uz svoju suprugu i svima zahvalio:

– Nikad nisam bio zaljubljeniji ni ponosniji na svoju suprugu koja je bila toliko hrabra tijekom ovog dugotrajnog procesa – rekao je u videu slavni pjevač koji je supruzi pokušao olakšati zabavljajući je i plešući tijekom cijelog poroda.

U iščekivanju drugog zajedničkog djeteta, Robin se trudio zabaviti suprugu pa joj je euforično plesao i pjevao svoju hit pjesmu Candy. Zbunjena Ayda u čudu je gledala sretnog supruga koji je s nestrpljenjem čekao dolazak prinove.

Britanski pjevač i Ayda vjenčali su se u kolovozu 2010., a dvije godine nakon vjenčanja rođena je njihova prva kći Theodora.

Dolazak drugog djeteta najavili su putem društvenih mreža krajem travnja pa su na isti način i objavili njegovo rođenje.

Linker
24. travanj 2024 23:50