Sipa/Cropix
ZALJUBLJENI KAO PRVOG DANA

Rijedak zajednički izlazak u javnost najzgodnijeg para Hollywooda

Blake Lively (26) i Ryana Reynoldsa (37) mnogi nazivaju jednim od najzgodnijih parova u Hollywoodu, što su i potvrdili pojavivši se na glamuroznoj Met Gali u New Yorku i to oboje odjeveni u Gucci, čija je glumica glasnogovornica.

Njihova pojava bila je tim više upečatljiva jer se ovaj bračni par rijetko pojavljuje zajedno u javnosti. Iako su u braku gotovo dvije godine svega su se nekoliko puta zajedno pojavili u javnosti, a na crvenom tepihu Metropolitan muzeja djelovali su vrlo zaljubljeno.

Foto: Sipa/Cropix

Zvijezda hit serije Tračerica i kanadski glumac vjenčali su se u rujnu 2012. na privatnoj ceremoniji i od tada žive u Bedfordu u New Yorku na imanju koje sami preuređuju.

Glumica se od završetka snimanja serije koja ju proslavila posvetila privatnom životu i svojim drugim interesima osim glume:

– Imati privatni život za promjenu je jako lijepo – izjavila je Blake za travanjsko izdanje Elle magazina.

– Na setu Tračerice porovodila sam po 10 mjeseci godišnje i tako punih šest godina snimajući i po 15 sati na dan. Od kada sam maturirala praktički nisam imala vremena za predah – požalila se lijepa glumica te dodala kako tek posljednje dvije godine uživa u slobodnom vremenu i radi stvari koje je vesele, a za koje prije nikad nije imala vremena. Poznato je da je ova kalifornijska djevojka, rođena u Los Angelesu, i strastvena kuharica.

U jednom intervjuu Blake je svojedobno rekla kako je Ryan prije nego ga je upoznala imao isti učinak na nju kao i na većinu žena diljem svijeta, implicirajući da joj je bio jako zgodan.

Foto: Sipa/Cropix

Prije veze i braka s glumcem koji je na glasu kao miljenik žena Blake je bila u vezi s kolegom iz Tračerice Pennom Badgleyjem, a imala je i kratku romansu s Leonradom Di Capriom. Ryan je bio u vezi s Alanis Morissette i u dvogodišnjem braku sa Scarlett Johansson.

Linker
20. travanj 2024 05:48