REALITY SHOW

Riječanka Sabina je "hrvatski top model"

Nakon tromjesečne potrage za novim manekenskim licem, u reality showu “Hrvatski top model” pobijedila je Sabina Behlić. 19-godišnja Riječanka dobila je ovoga tjedna najviše glasova gledatelja RTL-a te je u večerašnjem velikom finalu trijumfirala u prvom izdanju televizijskog izbora nove hrvatske manekenske zvijezde.

U posljednjoj emisiji realiy showa sve tri finalistice predstavile su se u nekoliko verzija. Osim “klasičnih” šetnji u kupaćem kostimu i večernjoj haljini, posebno zanimljiv bio je zadatak u kojem su Marina, Valentina i Sabina same odlučivale s kakvom će se fotografijom predstaviti žiriju. Od osmišljavanja koncepta preko izbora šminke pa sve do odlučivanja o završnim dodirima u Photoshopu, djevojke su bile “glavne i odgovorne” u svojem posljednjem zadatku, a rezultati su ispali vrlo zanimljivi.

– Fotka je fenomenalna – neskromno je rekla Valentina, prije nego što je žiriju otkrila svoju fotografiju na kojoj se slikala kao Žena-mačka. Sabina se, pak, zamislila u starinskom ateljeu, što je također pohvaljeno, no najviše čestitki na dobro obavljenom poslu dobila je Marina.

– Inspiracija mi je bila Dita Von Teese – iskreno je kazala 22-godišnja Trogiranka, koja je na fotografiji ponovila dobitnu kombinaciju svjetske starlete: blijeda put, tamne oči i crveni ruž. No, ni to joj nije pomoglo da ne ispadne prva, pa su u finalnoj borbi za titulu “hrvatskog top modela” ostale Sabina i Valentina.

Krunu je pak ponijela Sabina, a iako nitko ne može garantirati da će pobjedu pretvoriti u uspješnu manekensku karijeru, njezina početna pozicija je u svakom slučaju bolja od tisuća drugih mladih djevojaka koje sanjaju o hodanju pistom u Milanu, Londonu, New Yorku…

Linker
18. travanj 2024 14:05