JLP
SVJETSKI TRENDOVI

Rihannina nova opsesija su tenisice, donosimo top 15 koji bi i ona rado nosila

Čini se kako je Rihanna ozbiljno shvatila novi svjetski trend i odlučila tenisice spariti baš sa svakom kombinacijom. Bilo da su ležerne ili svečane varijante u pitanju, Rihanni su na pameti samo tenisice.

Na posljednjih nekoliko izlazaka, poznatu pjevačicu koja je proglašena i Modnom ikonom , vidjeli smo u raznim modelima tenisica od elegantnih i skupocjenih Chanelovih, do klasičnih Converse i trendovskih Air Max tenisica.

Foto: Sipa/Cropix/JLP

Udobne tenisice pokazale se se kao najbolje rješenje za brzi način života. Konačnim Chanelovim odobravanjem ovoga trenda koji se nadzirao već dulje vrijeme i dizajniranjem kolekcije koja je rezultirala spajanjem visoke mode i sportske obuće, došlo je do pravog osvježenja na ulicama.

Trendseterice su odahnule, odmorile noge i spojile stare komade s novim tenisicama. Poznate high street trgovine su požurile s dizajniranjem svojih modela koji u pravilu prate već poznate sportske modne marke.

Rihanna često puta bira više modele tenisica, do gležnja, ali ju se može vidjeti i u skroz niskima. Teško je reći koje tenisce bolje odgovaraju uz koje odjevne kombinacije, jer sve je dozvoljeno.

Kako Rihanna kombinira tenisice i s čime, pogledajte u našoj fotogaleriji!

Linker
30. travanj 2024 03:17