AFP/Cropix
OBITELJSKE TAJNE

Rihannin otac u pijanom stanju izbačen s njene humanitarne večeri

Otac slavne pjevačice izbačen je s humanitarne večeri koju je organizirala njegova kćer jer je popio koju čašicu previše.

Ronald Fenty, Rihannin otac, priznao je u intervjuu za Daily Mail da ga je sa svečane večere, kojoj su nazočili brojni poznati poput Brada Pitta, Salme Hayek i Kim Kardashian, osiguranje izbacilo nakon što je pao preko stolca.

Ronald, koji živi i radi na Barbadosu, stigao je u Los Angeles kako bi prisustvovao gala večeri u čast Clara Lionel zaklade, koju je Rihanna osnovala i nazvala po svojima baki i djedu. Ipak, njegov dolazak nije najsretnije prošao, s obzirom da je na večeri popio previše i bio izbačen i prije nego je Rihanna uspjela doći na event.

Njen otac smatra da ga je njegova bivša supruga Monica, Rihannina majka, vidjela kako pije i naredila osiguranju da ga izbace.

Splash

FOTO:Splash – Rihannin Otac Ronald i majka Monica poziraju na humanitarnoj večeri prije njegovog izbacivanja

Ronald je priznao da je posegnuo za alkoholom jer je bio depresivan, a razlog tome je što njegova djeca, Rihannini polusestra i polubrat nisu bili pozvani.

– Stvarno sam bio tužan. Moja kćer Samantha i sin Jamie nisu bili pozvani i zbog toga su me cijelo vrijeme prozivali pa sam se osjećao krivo. Svi rođaci s druge strane obitelji bili su pozvani, ali Samantha i Jamie nisu i to nije bio prvi put – otkrio je Rihannin otac komplicirane obiteljske odnose.

Odnos Rihanne i njega također nije savršen, a čak dvije godine nisu razgovarali jer se on nije htio suočiti sa svojom ovisnosti.

Ipak, prošle je godine slavna pjevačica izdvojila 58 tisuća dolara za njegovu rehabilitaciju u Malibuu, te mu svaka tri mjeseca plaća putovanje u Los Angeles na kontrole, a Ronald redovito odlazi na sastanke anonimnih alkoholičara na Barbadosu.

– Mislim da je ljuta na mene jer sam prekršio svoje obećanje. Još nismo razgovarali, a nisam je ni vidio iako smo oboje bili u Los Angelesu – priznao je Rihannin otac i dodao da zna da ju je razočarao jer je potrošila toliko novaca za njegovu rehabilitaciju da bi ga nakon svega izbacili s njenog eventa jer je bio u alkoholiziranom stanju.

Linker
04. listopad 2022 20:55