LJUBAVNE RANE

Rihanna progovorila o Chrisu Brownu

Više od godinu dana nakon što je Chris Brown priznao krivnju za premlaćivanje svoje bivše djevojke Rihanne u veljači 2009., 22-godišnja pop zvijezda progovorila je o tom slučaju u intervjuu za magazin Marie Claire te rekla kako ne žali što je prošla to iskustvo.

– Bog nam često priušti čudne stvari pa kad nam se nešto loše dogodi pitamo se čime smo to zaslužili. No, trebala sam to otriježnjenje u životu, prekretnicu i sad shvaćam da mi je tad bog dao upravo to – prisjetila se Rihanna.

No, u to vrijeme joj je bilo itekako teško – bilo joj je teško prekinuti lošu vezu, a činjenica da se sve odvija pred očima javnosti samo je pogoršavala situaciju.

– Sve te grozne stvari koje ti kažu jednostavno te slome – kaže, no dodaje – Ali, jednom kad ponovno staneš na noge, ako ikad uspiješ stati, to je nevjerojatno postignuće.

Iako se između nje i Chrisa Browna dogodio ružan prekid, trebalo joj je snage da se odluči na prekid i vremena da preboli tu vezu.

– Sjećam se da sam se samo jednog dana probudila i nekako sam znala da sam prebolila. Taj dan je bio drugačiji, nisam se osjećala usamljeno – rekla je pjevačica.

Otad, kaže, primjećuju da zrači drugom vrstom energije te da je sretnija – Kad se smijem to je doista iz zadovoljstva, a ne da zataškam probleme.

Rihanna je u sretnoj vezi s igračem bejzbola Mattom Kempom.

Linker
26. travanj 2024 05:22