Sipa/Cropix
NOVA LJUBAV

Richard Gere na crvenom tepihu s 34 godine mlađom djevojkom

Slavni glumac i njegova djevojka, koji se ne pojavljuju često zajedno u javnosti, stigli su na premijeru njegovog novog filma Time Out Of Mind u Madridu.

Richard Gere (66) nije se odvajao od 32-godišnje Španjolke Alejandre Silve na crvenom tepihu, a par se prvi put pojavio zajedno u javnosti u lipnju ove godine na Taormina Film Festivalu u Italiji.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Richard i Alejandra uživaju u vezi iako su većinu vremena razdvojeni – on živi u New Yorku, a ona u Madridu, no 34 godine mlađa djevojka slavnog glumca kaže kako im to ne predstavlja problem.

– Uvijek sam mislila da su veze na daljinu komplicirane, ali uz svu tehnologiju koju danas imamo, mogu vam reći da je mnogo lakše – izjavila je nedavno Alejandra za španjolski magazin Hola.

Richard se trenutno nalazi usred razvoda od druge supruge – manekenke i glumice Carey Lowell s kojom ima 15-godišnjeg sina Homera Jamesa, a par se ne može dogovoriti oko raspodjele imovine. Richard i Carey rastali su se 2013. godine nakon 12 godina braka, a slavni glumac prije toga bio je četiri godine u braku s Cindy Crawford.

Linker
19. travanj 2024 21:37