GLORIA PROMO

Revitalift Laser Renew tehnologija u noćnoj „kremi-masci“

L’Oréal Paris nastavlja uspješnu Revitalift Laser Renew sagu. Krema protiv bora koja se usudila izazvati laserski tretman napokon dobiva svoju noćnu verziju.

Revitalift Laser Renew tehnologija u noćnoj „kremi-masci“

Revitalift Laser Renew prva je krema protiv bora iz L’Oréala Paris koju smo testirali u usporedbi s laserskim tretmanom. Njen uspjeh potvrđuju brojne internacionalne nagrade, milijuni prodanih primjeraka i isto toliko oduševljenih žena. Danas se Revitalift Laser saga nastavlja. Linija koja sadrži serum, dnevnu kremu i kremu za područje oko očiju, sada će biti upotpunjena noćnom „kremom-maskom“.

Regeneracija kože noću doseže svoj vrhunac. Koža tada najviše prima i upija.

L’Oréal Paris razvio je noćnu kremu s teksturom maske koja potiče biološku sposobnost kože da se obnavlja. Revolucionarna tekstura djeluje poput maske na koži koja tijekom noći kontinuirano otpušta aktivne sastojke.

Formula udružuje 3%-tni Pro-Xylane™, sastojak koji je rezultat 14- godišnjeg istraživanja, a koji se učinkovito bori protiv gubitka čvrstoće i znakova starenja. Uz Pro-Xylane™, tu je i Centella Asiatica (gotu kola), biljni ekstrakt poznat u dermatologiji po sposobnosti regeneracije kože. Centella Asiatica korištena je u tradicionalnoj kineskoj medicini. Njena regenerativna svojstva bila su predmet brojnih publikacija. Poznata je i pod imenom Tigrova trava jer legenda govori kako su se tigrovi valjali u njoj da bi zaliječili rane na koži.

Ova dva snažna sastojka udružena su izrazito finoj teksturi „kreme-maske“ kako bi obnavljale kožu s posebnim naglaskom na bore i opuštenost. Lagana tekstura glatko klizi po koži i stvara tanki zaštitni film bez osjećaja ljepljivosti i masnoće.

Potaknite regeneraciju kože noću i probudite se svako jutro s kožom koja izgleda mlađe. Glađe, čvršće, preoblikovano. Snaga Revitalift Lasera u noćnoj „kremi-masci“.

%CODE1%

Linker
09. kolovoz 2022 02:57