LARISA LIPOVAC I GORAN NAVOJEC

Repriza svadbe u plićaku

Glumac Goran Navojec i koreografkinjaLarisa Lipovac u subotu su na Visu po drugi put rekli sudbonosno „da“. Ovoga puta bio je to simboličan i tetralni svadbeni čin upriličen uz zalazak sunca u prelijepoj pješčanoj uvali Stončica pod cvijetnom arkadom u moru punom gerbera.

Goran je svoju izabranicu do mjesta neubičajene cvijetne scenografije doveo gliserom. Oboje su iskočili u more. Mladoženja je Larisu, po tradicionalnom običaju na rukama prenio kroz cvjetna vrata nakon čega je cijela svadbena svita okupljena na plaži zaplesala u plićaku.

LARISA LIPOVAC I GORAN NAVOJEC Idilično vjenčanje na Visu

Vjenčanje tog kazališnog para vjerojatno će na Visu biti zapamćeno kao jedno od najdužih, najromantičnijih i najintrigantnijih slavlja. Započeto u petak svečanim obredom u crkvi Gospe od Splilica, proslavljeno u Villi Kaliopa, nastavljeno je u subotu spektakularnim beach partyjem za čije je potrebe zakupljena cijela uvala Stončica s restoranom.

U potpuno opuštenoj atmosferi mladenci sa više od stotinjak gostiju prepustili su se kako morskim tako i gastronomskim užicima. Za razliku od prethodne fensi večeri , u Stončici se blagovalo po domaćem – platilo je čak 10 janjaca, zalijevalo se kapljicama dobrog viškog vina, a svi uzvanici nosili su majice s karikaturama Larise i Gorana. Uz pjesmu i iznimno dobro raspoloženje viško vjenčanje glumačko plesnog para potrajalo je do kasno u noć.

Marina Rajčić /EPEHA

Linker
26. travanj 2024 05:51