JLP / VC/X17online.com
BEZ NEPOTREBNIH ZAHVATA

Renée Zellweger ponovno promijenila izgled

Nakon što je prije nekoliko mjeseci šokirala svojim gotovo neprepoznatljivim izgledom, slavna glumica ponovno je promijenila izgled, odnosno oblik frizure koji joj sada odlično pristaje i pomlađuje je bez suvišnih zahvata.

Renée Zellweger (45) ovoga puta je oduševila obožavatelje pojavivši se u javnosti s novom frizurom – odrezanim šiškama zahvaljujući kojima je izgledala vrlo elegantno i ženstveno, a u kombinaciji s ostatkom stylinga mnoge je podsjetila na glumice iz zlatnog doba Hollywooda.

Crna kombinacija osvježena jarko crvenim kaputom bila je pun pogodak, dok su šiške ublažile njen prethodni izgled radi kojega je dobila brojne negativne kritike.

– Drago mi je što ljudi misle da izgledam drugačije. Promijenila sam način života i živim sretniji i ispunjeniji život – izjavila je glumica nakon brojnih tračeva o plastičnim operacijama i dodala kako se bez obzira na kritike osjeća smireno i sretno.

Da je uistinu tako, pokazala je pojavivši se na modnoj reviji odlično raspoložena gdje je rado pozirala okupljenim novinarima i obožavateljima, a novi izgled odmah su svi pohvalili.

Renee Zellweger heading to Miu Miu. March 11, 2015 X17online.com
/ VC/X17online.com

Foto: JLP

Linker
17. travanj 2024 10:44