SVAKOME NJEGOVO

Rene Bitorajac: Cro Copu je bolje da se drži dalje od glume

Rene Bitorajac , koji u novom filmu Branka Schmidta “Ljudožder vegetarijanac” s plavom perikom igra beskrupuloznog ginekologa dr. Babića, ljubitelj je borilačkih sportova, pa nije želio propustiti Final Fight Mirka Cro Cop Filipovića u zagrebačkoj Areni. Na K1 spektakl glumac je poveo suprugu Anu.

Jeste li prvi put bili na borilačkom spektaklu ovoga ranga? – To je prvi puta da se nešto takvo organizira u Hrvatskoj. Bio sam prije par godina u Domu sportova na jednoj manjoj K1 priredbi, ali ovo je mnogo bolje. U Areni smo sjedili u prvom redu gdje se čuje disanje boraca i udarci i bilo je puno uzbudljivije nego na televiziji.

Kako to da vam se pridružila supruga? Voli li i ona borilačke sportove? – A zašto bih vodio nekog drugog? I ona voli pogledati dobru borbu.

Kakvima vam se čine Cro Copovi izleti u Vašu profesiju? – Filmovi mu nisu “bog zna kaj” i bilo bi mu bolje da se drži ringa.

Biste li i sami rado glumili u akcijskom filmu? – Bio bi to izazov jer se kod nas ne snima mnogo akcijskih filmova. Ovisi i o tome kakav bi bio scenarij, ali rado bih se prihvatio takve uloge.

“Ljudožder vegetarijanac” je u kinima. Kakav mu uspjeh predviđate? – Prije svega očekujem da publika ide gledati film, to bi nam svima bila najveća nagrada.

Linker
06. svibanj 2024 05:17