Tomislav Krišto / CROPIX
NAVIJANJE U KUĆNOJ ATMOSFERI

Renata Sopek: Utakmice uvijek gledam kod kuće

Poznata voditeljica i fitness trenerica pokazala je zavidnu liniju na predstavljanju nove kolekcije japanki Havaianas u hotelu Aristos; Renata Sopek savršeno tijelo pokazala je u plavoj haljini koju je kombinirala sa zlatnim nakitom i sandalama zlatne boje.

Poznatu trenericu, koja je neminovno sportski tip, priupitali smo je li nogometni fan i prati li Svjetsko nogometno prvenstvo.

– Pratim naravno, zanima me – rekla je Renata te dodala kako utakmice većinom gleda kod kuće:

– Navijam, vrištim i derem se kod kuće – uz smijeh je komentirala fitness trenerica i ispričala da ima poveće društvo s kojim prati prvenstvo pa im najviše odogovara kućna atmosfera za navijanje.

Na pitanje koji joj je hrvatski reprezentativac najzgodniji voditeljica odgovara da je u tom slučaju njen odabir Vedran Ćorluka, a osvrnula se i na golišave fotografije nekih naših reprezentativaca koje su zadnjih dana osvanule u medijima:

– Dečki su trebali biti oprezniji. Ipak su oni javne osobe i kao takvi moraju više paziti – zaključila je Renata razgovor za Gloria.hr.

Voditeljica je na predstavljanju nove kolekcije japanki uživala u društvu Ive Balaban, Kristine Bradač i brojnih drugih poznatih.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
16. travanj 2024 11:51