Saša Burić
TAJNA DEKOLTEA

Renata Sopek otkriva recepte za čvrste grudi

Svijet stalno potresaju novi su kobi, a jedini rat na koji čovječanstvo nema prigovora vodi se – oko ženskih grudi. Ljepotice se bore prsa o prsa za prvo mjesto na top-ljestvici najljepših dekoltea, a osnovni kriteriji prema kojima ih stručnjaci iz medija ocjenjuju jesu – glatkoća kože, oblik grudi (ne nužno veličina), čvrstoća tkiva i, po sve razumljivo, način na koji ih žena prezentira.

Renata Sopek (34), TV voditeljica i instruktorica zumba fitnessa, zadovoljna je veličinom svojih grudi, no i sama priznaje da ne bi bile tako savršene da na njima kontinuirano ne radi. Tako je među prvima isprobala Bioxidea masku, koju u svojoj ponudi ima samo splitski spa centar Filomena (500 kuna).

– Koža mi je na kraju ljeta potpuno dehidrirana, a posebice na dekolteu koji je najizloženiji suncu. Stoga mi odgovaraju bogate maske poput ove – kaže TV voditeljica i autorica emisije U dobroj formi s Renatom Sopekom, za koju osmišljava, među ostalim, i vježbe za ljepše grudi.

Mi šićna aktivnost presudna je, naime, ako želite savršen dekolte, a dobro dođe i metoda koju su prakticirale naše bake – tuširanje naizmjence to plim i hladnim mlazom vode. U salonima ljepote i danas to preporučuju kao dodatni kućni tretman jer potiče cirkulaciju, što je veoma važno za to – nus kože. Posebice tako osjetljive kao što je ona na predjelu dekoltea koja, ako se redovito ne tretira, lako izgubi elastičnost.

Dolores Tolić

U fotogaleriji pogledajte tri jednostavne vježbe koje Renata Sopek preporuča za očuvanje čvrstog poprsja!

Linker
25. travanj 2024 13:46