HRT
U GLOBUSU

Renata Sabljak i Miran Kurspahić međusobno se nadopunjuju

Glumica i pjevačica zagrebačkog kazališta Komedija ove godine u showu Zvijezde pjevaju nastupa s Miranom Kurspahićem, a kako se njih dvoje slažu otkrila je za Globus.

– Mirana sam upoznala na Akademiji dramske umjetnosti, za vrijeme zajedničkog studiranja, zajedno smo čak i radili jedan njegov ispit. Koliko smo različiti u izrazu, toliko se razumijemo. Kažete da je osebujan tip, ne znam poznajete li ga osobno, ali osebujnost, to je ljudska osobina kojom se jedino međusobnim poštovanjem i uvažavanjem može izaći na još veći nivo komunikacije, koja rezultira bogatstvom nastupa, dakle vlastitom slobodom izbora i dopuštanjem da osoba bude to što ona doista jest u svojoj srži – podržavam to što je takav. Tako je i s njegove strane i u tom smislu se međusobno nadopunjujemo – ispričala je Renata Sabljak (37).

HRT

Renata svakodnevne obaveze za show mora uskladiti s onima u kazalištu Komedija, a istovremeno radi i na sinkronizaciji crtanog filma Rio 2, piše Globus.

Mentorica i Miran Kurspahić (34) u prošloj emisiji Zvijezde pjevaju otpjevali su pjesmu Tainted Love, a za izvedbu su bili nagrađeni i prvom desetkom u showu te su se do sada uvijek nalazili na vrhu ljestvice.

Pogledajte njihov nastup u popularnom showu!

Linker
17. travanj 2024 21:34