Gwyneth Paltrow blog
KRAJ LJUBAVI

Razvode se Gwyneth Paltrow i Chris Martin

Jedan od najdugovječnijih holivudskih brakova je ipak došao do svoga kraja. Gwyneth Paltrow (41) i Chris Martin (37) objavili su razvod putem Gwynethinog bloga.

– Sa srcem punim tuge moramo vam priopćiti da smo se odlučili razvesti – rečenica je kojom je Gwyneth započela post i objavu.

Glumica je je rekla kako su u posljednjih godinu dana puno radili na svom braku, što zajednički što odvojeno i, iako se jako vole, svatko će krenuti svojim putem.

– Mi jesmo i uvijek ćemo biti obitelj. Na neki način smo bliži jedni drugima nego prije – iskreno je napisala majka dvoje djece te zamolila javnost da poštuju njihov prostor, vrijeme i privatnost za vrijeme ovih teških trenutaka.

Par se vjenčao u prosincu 2003. i za vrijeme svog desetogodišnjeg braka dobili su kćer Apple (9) i sina Mosesa (7).

Dobitnica Oscara je prošlo ljeto medijima izjavljivala kako je brak s Chrisom najbolje što joj se dogodilo, ali i da brak nije jednostavna stvar. Biti zajedno u dobrim, ali i lošim životnim periodima nije lako.

– U braku sam najviše naučila o sebi. Puno smo radili na zajedničkom odnosu jer nikada ne znate što će se dogoditi. Zato se puno smijemo, dobri smo prijatelji i volimo raditi iste stvari – izjavila je prošlog svibnja Gwyneth za magazin Glamour UK.

Linker
25. travanj 2024 14:41