KRAJ LJUBAVI

Razvode se Goran Ivanišević i Tatjana Dragović

Brak tenisača i manekenke ipak nije uspio preživjeti preljub i afere koje su ga narušavale posljednjih nekoliko godina – Goran Ivanišević i Tatjana Dragović odlučili su, kako doznaje Story, predati papire za razvod.

Donedavni supružnici, prema pričama prijatelja, već dulje ne funkcioniraju kao ljubavni par već kao prijatelji i partneri u odgoju djece. Goran i Tatjana ostat će u prijateljskim odnosima, a najvažnije im je da razvod prođe što bezbolnije za njihovog 10-godišnju kćer Amber i petogodišnjeg sina Emanuela.

Ljubavna priča poznatog i uspješnog para počela je prije 15 godina kad je Goran ugledao Tatjanu na naslovnici jednog časopisa. U vezi su dobili dvoje djece, no bračne zavjete su izrekli tek 2009., nakon što je u javnosti otkriven Goranova ljubavna afera s voditeljicom Vanjom Halilović.

Tenisač se, nakon što je razotkriven kao preljubnik, javno ispričao svojoj partnerici te je par oputovao u Ameriku, gdje su se i vjenčali. Nakon povratka u Hrvatsku činilo se da ponovno žive obiteljsku idilu sve dok se u javnosti prošle godine Tatjana nije počela pojavljivati s mladim nogometašem, za kojega je ipak tvrdila da joj je samo dobar prijatelj.

Par je opovrgnuo krizu, no bilo je očito da u braku više ne cvatu ruže – u posljednje vrijeme Tatjana je putovala u društvu djece i prijatelja, a u sličnom je društvu nedavno proslavila rođendan. Goran Ivanišević je pak nedavno o vezi sa suprugom izjavio kako je tijekom njihovih zajedničkih godina bilo dobrih i loših trenutaka, ali da će uvijek ostati prijatelji.

Linker
20. travanj 2024 03:51