SEAN PENN I ROBIN WRIGHT PENN

Razvod nakon trinaest godina

Prije nepune dvije godine, Sean Penn (48) objavio je da se razvodi, ali nakon samo nekoliko mjeseci ipak se vratio supruzi Robin Wright Penn (43). Svi su mislili da su problemi iza njih, čak su i na ovogodišnjoj dodjeli Oscara blistali poput zaljubljenih školaraca. Doduše, mnogi su prigovorili što je tijekom zahvale za uručeni mu zlatni kipić zaboravio na suprugu koja ga je bodrila iz gledališta, ali Penn se opravdao riječima: “Zna ona”.

No, tek nekoliko dana nakon proslave trinaeste godišnjice braka, glumci su donijeli konačnu odluku – njihov brak je gotov. Par, koji posljednjih tjedana više ne živi zajedno, tražit će zajedničko skrbništvo nad djecom – kćeri Dylan (18) i sinom Hoperom (15).

Glumca koji je svojom ulogom prvog američkog gay gradonačelnika u filmu “Milk” oduševio svjetsku javnost, mediji su povezivali s češkim modelom Petrom Nemcovom te mladom glumicom Natalie Portman. Ovo mu, pak, nije prvi propali brak, jer je potkraj osamdesetih četiri godine bio u braku s pop-divom Madonnom.

Linker
26. travanj 2024 09:53