AMY WINEHOUSE

Razvod joj očito godi

Kako stvari stoje, bliži se kraj burnog braka 25-godišnje britanske pjevačice Amy Winehouse i godinu dana starijeg glazbenika Blakea Fielder-Civila, a njoj ta promjena, koja je inače veoma stresna, očito godi. Odbacila je periku, koju uvijek nosi, i tijekom izlaska s prijateljima u pubu u Londonu, pokazala novu, kraću frizuru, s tamnim kovrčama, koje joj dobro pristaju. Dok je prošlog utorka u pubu “trusila” čašicu za čašicom, vidjelo se da se popunila i u licu i oko struka.

Zlobnici bi rekli da se udebljala jer alkohol obiluje kalorijama, no čini se da joj je mogući razvod od supruga na neki način dao “vjetar u krila”. Glasine o razvodu potaknulo je to što ga nije dočekala kad je 5. studenog pušten iz zatvora “Edmond Hill” u Suffolku. On je, naime, iza rešetaka dospio lani u studenom, zbog napada na vlasnika jednog londonskog puba u pijanom stanju u lipnju 2006. Osuđen je na 27 mjeseci zatvorske kazne, koja mu je u međuvremenu smanjena na godinu dana – uz uvjet da ostatak odsluži u rehabilitacijskom centru Life Works u Wokingu u Surreyu, gdje bi se trebao odviknuti od droge.

Nakon izlaska iz zatvora pokušao je stupiti u kontakt s Amy, no ona ne samo da ga nije htjela vidjeti, nego se, uz blagoslov svojeg oca Mitcha Winehousea, koji se brine o njoj i njezinoj karijeri te je posvuda prati kako ne bi napravila neki ispad – sastala s odvjetnicima specijaliziranima za razvode. Stvar je u tome da je pjevačica teška oko 10 milijuna funta, a sa suprugom, za kojeg se udala lanjskog svibnja na Floridi, koliko je poznato, nije potpisala predbračni ugovor. Odvjetnici stoga traže elegantan način da se riješi muža i zadrži bogatstvo koje je, uostalom, sama zaradila. Doduše, Blake, koji na gležnju nosi elektroničku spravicu s pomoću koje se kontrolira njegovo kretanje, javio se novinarima i tvrdi da se ne razvodi – ali nije objasnio zašto ga supruga nije posjetila i zašto mu je glatko odbila poslati 30.000 funta, koliko će ga stajati odvikavanje od droge i boravak u klinici.

Tanja Vučičević

Linker
19. travanj 2024 19:34