LIV TYLER

Razočarana u ljubav

Ne želim govoriti o ljubavi. To je sve tako komplicirano – izjavila je holivudska glumica Liv Tyler prošli tjedan u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju. U ovom razdoblju života, naime, 30-godišnja kći rokera Stevena Tylera i nekadašnje groupie djevojke Bebe Buell razočarana je u ljubav. Jer, samo nekoliko dana prije našeg razgovora objavila je da se nakon pet godina braka razvodi od glazbenika Roystona Langdona. Tijekom intervjua izbjegavala je i spomenuti njegovo ime, pokazavši da je njihovoj ljubavi bespovratno došao kraj.

Samozatajna glumica, koja nikada nije voljela holivudske zabave, i roker iz engleskog Leedsa bili su u ljubavnoj vezi pet godina prije nego što su se u ožujku 2003. vjenčali na Karibima. Živjeli su, koliko je to moguće, povučeno u New Yorku, a pažnju tabloida privukli su samo nakon rođenja sina Mila u prosincu 2004. – jer se Liv nakon porođaja nije riješila viška kilograma. No, njezine obline sigurno nisu razlog zbog kojeg je brak holivudske zvijezde, koju ćemo uskoro gledati u filmu “The Incredible Hulk”, i 36-godišnjeg rokera zapao u krizu.

Iako njezina glasnogovornica tvrdi da se par razišao u prijateljskoj atmosferi i bez “zle krvi”, čini se da je to daleko od istine. Naime, prvu vijest o problemima u njihovom braku američki su mediji objavili nakon što je neki prolaznik čuo Liv kako mobitelom razgovara sa svojim odvjetnikom i zahtijeva da razvod bude “brz i bolan” za njezinog supruga. Zvijezda trilogije “Gospodar prstenova” rekla je, među ostalim, kako ne želi da on dobije išta od njezine imovine te da traži potpuno skrbništvo nad trogodišnjim sinom Milom.

Uvijek uz sina

Nije poznato čime je Royston Langdon, bivši pjevač britanske rock-grupe Spacehog, tako razljutio svoju suprugu, a ona to nije povjerila čak ni prijateljima. Sinčić Milo vjerojatno je glavni razlog zbog kojeg želi da barem uspomena na bračni život ostane dostojanstvena.

– Milo je centar moga svijeta. Stalno mu nešto kupujem, iako mu ništa ne treba, a svaki slobodan trenutak provodim s njim. Mnogo radim, ali, za razliku od drugih roditelja, uvijek mogu svojeg sina povesti sa sobom na posao. I nije mi problem otići s njim na dva mjeseca godišnjeg odmora – objasnila je Liv Tyler u razgovoru za Gloriju kako usklađuje karijeru s majčinstvom, ali i kako će se obitelj snaći bez tate.

J osip Jurčić

Linker
19. travanj 2024 04:58