RAJKO I SNJEŽANA DUJMIĆ

Rastava koja je sve iznenadila

Da, istina je, nismo više zajedno. Napustila sam supruga.To je naša osobna stvar i ne želim to uopće dalje komentirati, potvrdila je ekskluzivno za Jutarnji list Snježana Dujmić (45), supruga najproduktivnijeg živućeg hrvatskog skladatelja Rajka Dujmića (54) sve glasnije špekulacije kako se i ovaj estradni par razišao.

Kad smo nazvali i Rajka, on nije mogao odgovarati na naša pitanja kazavši da je baš na probi s bendom i da ne može ništa komentirati.

Ova vijest u estradnim krugovima danas navečer odjeknula je poput bombe. Jer, svi koji poznaju Snježanu i Rajka, svjedočili su kako se ovaj par zajedničkim snagama nosio sa svim životnim situacijama i da je Snježana Rajku, osim supruge, od prvog dana bila najveća životna potpora i najbolji prijatelj.

No, prvi znaci da u tom 19-godišnjem braku nešto ne štima, dali su se naslutiti prošle subote kad Snježana nije bodrila Rajka u njegovom javnom nastupu dok je kao član žirija HTV-ovog showa „Zvijezde pjevaju“ ocijenjivao kandidate.

Na upite gdje mu je supruga, Rajko je samo odmahnuo rukom, tek je glazbenicima iza scene rekao kako je Snježana ostala ležati doma jer je bolesna, a cijelu večer je bio i vidno zlovoljan. Saznajemo kako su se Snježana i Rajko baš tog Uskrsnog vikenda žestoko posvađali, a u ponedjeljak 13. travnja navečer Snježana je zauvijek napustila supruga i otišla iz obiteljskog doma u Zagrebu.

A samo nepuna dva tjedna ranije, Snježana i Rajko zadnji su put zajedno izašli u javnost. U četvrtak 2. travnja cijelu noć su se nasmijani zabavljali do ranih jutarnjih sati u klubu Saloon gdje Rajko pokušava oživjeti plesnjake po uzoru na sedamdesete.

Snježana i Rajko vjenčali su se 2. prosinca 1990. godine, a do tada su tri godine živjeli zajedno. No, kad je Rajko kao jedini hrvatski autor pobijedio na Euroviziji i postao ex-jugoslavenska mega zvijezda, želio je samo oženiti svoju djevojku.

Rajku je Snježana prva supruga, iako iz dugogodišnje veze s najpoznatijim back-vokalom Balkana Vesnom Srećković ima sina, danas 26–godišenjeg sina Tina koji od malena s majkom i očuhom, glazbenim producentom Matom Došenom živi u španjolskoj Marbelli. Snježana i Rajko nemaju djece.

Vedran Strukar/Jutarnji list

Linker
29. travanj 2024 07:30